Bussien diginäytöt

Bussien diginäyttömainonta Tampereella ja Turussa

Linja-automainonnalla tavoitat matkustajat heidän työ-, opiskelu-, ostos- ja viihdereissuillaan. Mainos näkyy keskimäärin 6-9 kertaa matkan aikana, kun tyypillinen matkustaja reissaa noin 10-15 minuuttia per suunta. Linja-automainos voi olla pituudeltaan 20 sekuntia, joten siihen saa jo melko kattavan tietopaketin mainostamastasi tuotteesta tai palvelusta. 

Matkustaja seuraa paikallismatkansa aikana mielellään näyttöjen esityksiä ja kokee ne tutkimuksen mukaan viihteellisinä ja mielenkiintoisina. Busseissa mainostamalla voi erottua ympäristötietoisena ja joukkoliikennettä kannattavana mainostajana. 

Tampereelta löytyy 58 paikallista nysseä, joissa kussakin on 19 tuuman diginäytöt. Turusta löytyy 20 paikallista bussia, joissa on yhteensä 30 diginäyttöä. Linja-autot liikennöivät ydinkeskusta-alueilla eri reiteillä. Viikon kampanjalla tavoitat Tampereella n. 1,4 miljoonaa ja Turussa n. 1,1 miljoonaa silmäparia. Talvella ja huonolla kelillä matkustajamäärät ovat huomattavasti korkeammat. Luvut ovat keskiarvoja liikennöitsijöiden tilastoinnin mukaan. 

 

logo

Raikasta markkinointia digitaalisilla mainoksilla

PYYDÄ TARJOUS